Mrc Natura B Vıtamın Complex 60 Kapsül

0 Puan - 0 Yorum
Marka
Stok Kodu
Mrcilaç
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
391,09 TL + KDV
*37,46 TL den başlayan taksitlerle!
395,00 TL
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • MRC NATURA B Complex
  • B1, B2, B3, B5, B6, B12 ile birlikte folik asit, biotin, kolin, ve inositol vitaminlerinden oluşan karışım üründür. “Tiamin (B1 vitamini) normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.” “Riboflavin (B2 Vitamini) yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.” “Niasin normal cildin korunmasına katkıda bulunur.” "B6 vitamini normal protein ve glikojen metabolizmasına katkıda bulunur.” “B12 vitamini normal homosistenin metabolizmasına katkıda bulunur.” “Kolin normal karaciğer fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur.” Ürün Detayları Her 1 Tablette Vitamin B1 (Tiamin hidroklorür)50 mg Vitamin B2 (Riboflavin)50 mg Vitamin B3 (Niyasinamid)50 mg Vitamin B5 (Pantotenik Asit)50 mg Vitamin B6 (Piridoksin hidroklorür)10 mg Vitamin B12 (Kobalamin)50 mcg Folik Asit400 mcg Biotin (Vitamin B7, H Vitamini)300 mcg Kolin Bitartarat25 mg İnositol50 mg Diğer İçerikler Mikrokristalin selüloz, Silikon Dioksit, Yağ Asitlerinin Magnezyum Tuzları, Titanyum Dioksit Bilgi: Şeker, tuz, nişasta, maya, gluten, soya, mısır ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Sentetik renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucu kullanılmamaktadır. Kullanım Şekli Yetişkinler için takviye edici gıda olarak tercihen yemek zamanı,günde 1 tabletin bol su ile kullanılması önerilir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
    Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Mrc Natura B Vıtamın Complex 60 Kapsül Mrc Natura B Vıtamın Complex 60 Kapsül Mrcilaç
    Mrc Natura B Vıtamın Complex 60 Kapsül

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.