Yeni
Photoderm Ar Spf50 30 ml

Photoderm Ar Spf50 30 ml

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
3401353789159
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
504,17 TL + KDV
*57,37 TL den başlayan taksitlerle!
605,00 TL
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kızarıklık sorunu yaşayan ciltler için renkli güneş koruyucu -Yüksek teknolojili Sun Active Defense™* patenti UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş içeriği ve UVB ışınlarına karşı etkili performansı ile güneşe karşı %99.8 DNA koruması** sağlar. -Benzersiz UV filtreleri ve patentli biyolojik koruma ile güneşe karşı cildin kendini savunma mekanizmasını güçlendirerek hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasının önlenmesine destek olur. -İçerdiği RosactivTM*** patenti sayesinde kızarıklık oluşumunu ve kızarıklığın yayılmasını önlemeye yardımcı olur. - Renkli dokusu sayesinde cilt tonunu eşitleyerek kızarıklık görünümünü azaltır. *Sun Active Defense™: BIODERMA patenti **Güneş kaynaklı oluşan reaktif oksejin türlerinin DNA'ya verdiği hasara karşı koruma. İnsan melanositleri üzerinde in vitro çalışma, 2005 ***Rosactiv™: BIODERMA patenti Yetişkinler ve Gençler için kullanım önerileri -Güneşe çıkmadan önce yüz ve boyun bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız. -Sıklıkla ve özellikle yüzmeden sonra tekrar uygulanmalıdır. -Gözlere direkt temas ettirilmemelidir. İçerik: Aqua/Water/Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Diisopropyl Sebacate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Propanediol, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Silica, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Stearyl Glycyrrhetinate, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide (CI 77891), Capryloyl Glycine, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Ectoin, Mannitol, Xylitol, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Iron Oxides (CI 77492), Rhamnose, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Hydrogenated Lecithin, Lauroyl Lysine, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
    Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Photoderm Ar Spf50 30 ml Photoderm Ar Spf50 30 ml 3401353789159
    Photoderm Ar Spf50 30 ml

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.