Photoderm Stick SPF50+ Göz Çevresi, Dudak, Hassas Bölgeler Yüksek Korumalı Stick Güneş Koruyucu 8 gr

0 Puan - 0 Yorum
Kategori
Marka
Stok Kodu
3701129804438
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
472,50 TL + KDV
*53,77 TL den başlayan taksitlerle!
567,00 TL
  • BIODERMA Photoderm Stick SPF50+ 8 gr.
  • Ürün Açıklaması: Tüm cilt tipleri için göz çevresi, dudak, kulak, burun gibi hassas bölgeler için stick formunda güneş koruyucu
  • Cilt Tipi: Kuru ve normal ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.
  • Kullanım Şekli: Tüm cilt tipleri için göz çevresi, dudak, kulak, burun gibi hassas bölgelerde kullanıma uygundur. Yetişkinler için kullanıma uygundur. Gözlere direkt temas ettirilmemelidir.
  • Ürün Faydaları: Uva ve uvb ışınlarına karşı hücreden başlayan koruma sağlamaya destek olur. Stick formuyla kolay uygulama sağlar. Cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Antioksidan koruma sağlamaya destek olur. Yağlı ve yapışkan bir his ve beyaz iz bırakmaz. Komedojenik değildir. Suya ve tere karşı dayanıklıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Photoderm Stick SPF50+ Göz Çevresi, Dudak, Hassas Bölgeler Yüksek Korumalı Stick Güneş Koruyucu 8 gr Photoderm Stick SPF50+ Göz Çevresi, Dudak, Hassas Bölgeler Yüksek Korumalı Stick Güneş Koruyucu 8 gr 3701129804438
Photoderm Stick SPF50+ Göz Çevresi, Dudak, Hassas Bölgeler Yüksek Korumalı Stick Güneş Koruyucu 8 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.